999 Games breidt uit

999 Games meldt dat de Nederlandstalige uitbreidingen van Dominion worden herdrukt. Dit betekent bijvoorbeeld dat De Alchemisten en Welvaart na enkele jaren afwezigheid weer verkrijgbaar zullen zijn.

De Vorsten van Catan wordt binnen enkele weken aangevuld met de uitbreidingen ‘Gouden Tijden’ en ‘Donkere Tijden’. Beide uitbreidingen bestaan uit drie nieuwe thema-sets voor het Kolonisten tweepersoonsspel.

Dit jaar verschijnt verder een ‘Catan adapter-kit’, waarmee je sets uit de oude en de nieuwe editie van het Kolonisten van Catan bordspel kunt combineren.

999-rijtje-uitbreidingen

Het vlotte behendigheidsspel Speed Cups krijgt gezelschap van Speed Cups 2. Dit is zowel een zelfstandig tweepersoonsspel als een uitbreiding van het basisspel. Nu zijn de afbeeldingen niet alleen horizontaal en verticaal georiënteerd, maar moet je ook verschillende stapels maken.

De Carcassonne uitbreiding Schapen en Heuvels verschijnt dit jaar ook in het Nederlands.

En, last but not least, de Andor uitbreiding Sterrenschild wordt eind mei verwacht. De helden zijn op zoek naar het machtige sterrenschild, die in de verkeerde handen veel schade kan aanrichten. Het land wordt overspoeld door hongerige wolven. Lukt het de helden om de alfawolf te temmen, dan hebben ze er trouwe bondgenoten bij.

Meer informatie: