Concept wint de As d’Or 2014

as-dor-2014De jury van de Franse spellenprijs As d’Or heeft vandaag de uitslag van de verkiezing van 2014 bekendgemaakt. De winnaars zijn gehuldigd tijdens een feestavond voorafgaand aan het Festival International des Jeux, een internationale spellenbeurs in Cannes.

Het Franse Spel van het Jaar 2014 is het partyspel Concept van Alain Rivollet en Gaëtan Beaujannot, uitgegeven door Repos Production. Bij dit spel moet je begrippen raden door aan de hand van allerlei universele symbolen op de juiste wijze te associëren.

concept-box

Riff Raff van Christoph Cantzler, uitgegeven door Zoch, is het Franse Kinderspel van het jaar. Les Bâtisseurs van Frédéric Henry, uitgegeven door Bombyx, krijgt de speciale juryprijs. Bruxelles 1893 van Étienne Espreman, uitgegeven door Pearl Games, is de winnaar van de Grand Prix (zeg maar de expertprijs).

Meer informatie: