Spellenavond in Zwijndrecht

Op zaterdag 15 maart organiseren Spellenspeciaalzaak Adriaensen en Forum Zwijndrecht de spellenavond ‘Gone Cardboard Q1’14’ in het Vlaamse Zwijndrecht. Dit evenement vindt van 19.00 tot 24.00 uur plaats in Ontmoetingscentrum WZC De Regenboog, Regenbooglaan 14, 2070 Zwijndrecht. De entree is gratis.

Op het programma staan onder meer:

  • Demonstraties van nieuwe spellen en prototypes van o.a. 999 Games (o.a. Russian Railroads en misschien ook Madeira) , Asmodee, Quined Games (o.a. Keyflower), Ravensburger (o.a. het fonkelnieuwe kaartspel Linko) en White Goblin Games (o.a. De Paleizen van Carrara).
  • Demonstraties van Crokinole.
  • De spelauteurs David Ausloos (met het prototype Red Moon) en Fréderic Moyersoen (met zijn nieuwe spel Knockout en een nieuw prototype) zijn aanwezig.
  • Een tombola met leuke prijzen.
  • Een verkoopstand van Adriaensen met 10% korting.

Meer informatie: