Gatenkaas en Pinkelen bij 999 Games

999 Games meldt dat deze week twee nieuwe kinderspellen worden uitgeleverd.

Commando Pinkelen is een variant op een uit het public domain bekend reactiespelletje. De spelertjes tokkelen met hun vingers op tafel, de spelleider roept iets, waarna de handjes zo snel mogelijk op het juiste kaartje moeten landen. Commando Pinkelen is een spel van Wim de Boer en Haim Shafir. Voor 3-10 spelertjes vanaf 4 jaar.

999-pinkelkaas

Gatenkaas is een kaartspel van de Nederlandse spelauteur Liesbeth Bos. Je speelt in jouw beurt een kaart met muizen en gaten. Voor elke eigen muis die door een gat naar boven kijkt scoor je een blokje kaas, ook in de beurt van een ander. Je moet oppassen voor de kattenkaarten, want daar mogen geen muizen meer bovenop. De speler met de meeste blokjes kaas wint het spel. Voor 2-4 spelers vanaf 6 jaar.

Meer informatie: