Treefrog abonnement

treefrog-logoMartin Wallace’s uitgeverij Treefrog heeft zijn oude voorbestelsysteem opgepoetst. Treefrog keert terug naar het aanbieden van een abonnement op gelimiteerde spellen. Voor een slordige 170 euro teken je voor het jaar 2014 in op gelimiteerde edities van de spellen Mythotopia, Ships en een op dit moment onzekere derde titel. Een gelimiteerde versie is genummerd, gesigneerd en bevat houten speelstukken i.p.v. counters. Er zijn 600 abonnementen beschikbaar. Van elke gelimiteerde editie van een spel worden verder 600 exemplaren per postorder aangeboden en 300 exemplaren op Spiel.

Mythotopia is een deck building spel voor 2-4 spelers, dat is gebaseerd op het spelsysteem van A Few Acres of Snow. Het spel speelt zich af in een middeleeuwse fantasy setting. Mythotopia wordt al in de loop van juli verwacht.

Ships is een economisch bordspel met een ontwikkelingsspoor in de zin van Automobile, maar met andere mechanismen. Het spel gaat over de opkomst van de zeevaart, vanaf de Feniciërs tot het midden van de vorige eeuw.

Het derde spel hangt af van het succes van onderhandelingen over de beoogde SF-setting.

Meer informatie: