Een speels 2014

Ik wens de bezoekers van Bordspeler.nl een gezond, voorspoedig en speels 2014. Ik hoop jullie via dit medium ook in dit nieuwe jaar te voorzien van actueel en interessant spellennieuws, aangevuld met recensies en aandacht voor de belangrijke beurzen.

2013 was het eerste volledige jaar in de huidige verschijningsvorm van deze website. De overstap naar WordPress is me goed bevallen. Het bijhouden van deze site gaat vlotter en soepeler dan de prehistorische voorganger.

Bordspeler.nl was ook in 2013 meer een verstrekker van spellennieuwtjes dan een recensiesite. Het grondig testen en vervolgens recenseren van spellen kost tijd. Deze kostbare grondstof was ook in 2013 onvoldoende beschikbaar. Ik hoop in 2014 meer recensies uit de mouw te schudden, al dan niet met de gewaardeerde hulp van gastschrijvers.

Heb jij een onderbouwde mening over gezelschapsspellen, aangevuld met toefje taalgevoel en een prettige schrijfstijl? Dan zijn jouw recensies van harte welkom op Bordspeler.nl. Lijkt dit je iets, trek dan gerust aan de bel.

Bordspeler.nl trok in 2013 191.709 bezoekers, gemiddeld 525 per dag. Gezien de zoekopdrachten kwamen zij vooral voor Puerto Rico, Pandemie, Jungle Speed en – het zal niemand verbazen – Stef Stuntpiloot. Later in het jaar doken luchtige dobbelspelletjes op in de zoekresultaten, eerst het voor Speelgoed v/h Jaar genomineerde Qwixx, vanaf november gevolgd door Spexxx.

Hartelijke groeten & nice dice,

 

Erwin