Biologisch speelplezier in Brugge

brugge-boxDe Nederlandse editie van Stefan Feld’s bordspel Brugge is gearriveerd in het magazijn van White Goblin Games. Het spel zal pas vanaf maandag 16 december in de spellenwinkels opduiken, net op tijd voor een plekje onder de kerstbomen van de spelliefhebbers. Vanwaar deze week vertraging? De release van het spel wordt eerst passend gevierd. Dit doen de Goblins komende zaterdag in de prachtige Vlaamse stad Brugge.

De release vindt plaats tijdens de kersthappening van Biovita, een winkel in natuurvoeding, scharrelvlees, gezelschapsspellen en nog veel meer. De kersthappening vindt plaats op zaterdag 14 december 2013, van 10.00 tot 18.00 uur. Torhoutsesteenweg 179 in 8200 Brugge Sint-Andries.

brugge-bord

Brugge is een van mijn favoriete spellen van Stefan Feld. Het spel heeft een soepel kaartgestuurd actiesysteem, een leuke integratie van dobbelstenen, verschillende routes naar de punten, interessante – maar vaak ook van het geluk afhankelijke – kaartcombo’s en een aangenaam korte speelduur. De eerste kennismaking met de enorme hoeveelheid kaarten is misschien overweldigend, maar als je lekker vanuit de onderbuik begint met spelen komt het vanzelf goed met het speelplezier.

Meer informatie: