Q&A met Ryan Laukat

Komende week is spelauteur en illustrator Ryan Laukat gast van het spellenportaal Bordspelmania. Ryan is de auteur van onder meer het razendsnelle meerderhedenspel Eight-Minute Empire, dat eind november door 999 Games is uitgebracht.

eight-minute-empireIn dit bordspel bied je op de startspelerpositie, koop je een actiekaart, (ver)plaats je blokjes op het speelbord en strijd je om de controle over gebieden en continenten. De strijd duurt een minuut of 10, waarna de punten worden geteld (voor gebieden, continenten en setjes actiekaarten). Beetje plannen, beetje knokken, beetje speelduur ……… levert in dit geval veel speelplezier op. Warm aanbevolen!

Ryan beantwoordt van maandag 2 t/m zondag 8 september vragen van de forumbezoekers. In de bijbehorende prijsvraag kun je een exemplaar van Eight-Minute Empire winnen.

Meer informatie: