Spel 2013

Op zaterdag 23 en zondag 24 november 2013 organiseert de Vlaamse FORUM-Federatie zijn jaarlijkse spellenbeurs Spel. Dit sfeervolle spellenevenement trekt een kleine drieduizend bezoekers naar Den Boomgaard in Broechem, een evenementenhal in een dorpje onder de rook van Antwerpen. Daar kun je twee dagen genieten van gezelschapsspellen in alle soorten en maten.

Op Spel 2013 zijn onder meer de volgende uitgevers actief: 999 Games, Asmodee Benelux, Balance Games, CLD, Cwali (zaterdag), Goliath, Pucket, Quined Games, Ravensburger, Rielekst, Rocks Games, Sand Timer, White Goblin Games en Waterfall Games.

spel2011-impressie

Je kunt spellen kopen in de gigantische verkoopstand van Adriaensen, bekend van zijn spectaculaire aanbiedingen, of op de grote tweedehandsmarkt.

Naast de tientallen speeltafels van de uitgevers kun je ook terecht op de speelpleinen en thematerrassen van FORUM-Federatie. Daar krijgen de toppers van Spiel 2013 een plekje, wordt de kersverse winnaar van De Gouden Ludo in het zonnetje gezet en is een themazaal gevuld met dobbelspellen. De mensen achter bijvoorbeeld het spellenblad Spel In Zicht en Bordspelmania zijn aanwezig en er is een auteursplein met spelontwerpers.

  • Locatie: GC Den Boomgaard, Antwerpsesteenweg 57, B-2520 Broechem.
  • Tijden: zaterdag van 10.00 – 19.00 uur, zondag van 10.00 – 17.30 uur.
  • Entree: € 3,- dagkaart, € 8,- gezinsdagkaart, kinderen t/m 3 jaar gratis.
  • Meer informatie: Spel 2013 website