Spellenspektakel 2013 – vooruitblik

Op zaterdag 9 en zondag 10 november opent het grootste en gezelligste spellenevenement van de Benelux zijn deuren. Het beursgebouw van Eindhoven wordt de komende dagen bevolkt door toonaangevende spellenuitgevers met hun nieuwste spellen, spelauteurs met hun creatieve ontwerpen, winkeliers met spectaculaire aanbiedingen, spelverenigingen met hun unieke blik op de hobby en uiteraard duizenden spelende bezoekers.

Het spelen wordt jou op deze beurs zeer gemakkelijk gemaakt. De spellen liggen al klaar en een demonstrateur legt je uit hoe je het spel moet spelen. Ingewikkelder dan dit is het niet.

Het Spellenspektakel is een evenement voor het gehele gezin, dus ook voor kinderen van alle leeftijden! Op het Kinderplein is van alles te doen. Daar vind je bijvoorbeeld kinderspelletjes van Jumbo en HABA, maar ook andere leuke creatieve activiteiten voor de kids.

spizspek2013Het Vlaamse spellenblad Spel in Zicht heeft ook dit jaar een speciaal nummer over het Spellenspektakel uitgebracht. In het Spellenspektakel Magazine van 2013 vind je informatie over de grootste spellenbeurs van de Benelux: spelbeschrijvingen, het kinderplein, toernooien, winkeliers, aanwezige spelauteurs, spellenclubs, de Nederlandse Spellenprijs en een plattegrond van het evenement. Op hun website kun je ook nog een kortingsbon voor de beurs downloaden.

Wil je weten welke spellen op tafel liggen? Werp dan een blik op de lijst met uitgevers.

Geen idee wat een Spellenspektakel is? Neem dan een rondleiding door de historie van de beurs.

Hoe was het vorig jaar? Lees het verslag van het Spellenspektakel van 2012.

Zicht op de beursnieuwtjes van 2013? Dit krijg je via de ‘Spellenspektakel 2013 Tag‘.

Gegevens Spellenspektakel 2013
  • Zaterdag 9 en zondag 10 november 2013, van 10.00 – 18.00 uur
  • Beursgebouw Eindhoven, Lardinoisstraat 8 5611 ZZ Eindhoven
  • Entreeprijs: dagkaart volwassene € 12, kind (4 t/m 12 jaar) € 5, kind tot 4 jaar gratis
  • Meer informatie: Spellenspektakel website