BSM Uitgeversrally

Komend weekeinde organiseert Team Bordspelmania een leuke wedstrijd tijdens het twintigste Spellenspektakel. In samenwerking met 18 uitgevers organiseert dit toonaangevende Nederlandstalige spellenportaal de BSM Uitgeversrally.

Team Bordspelmania in 2012

Team Bordspelmania in 2012

Bij deze wedstrijd moet jij op zoek naar de titels en de uitgevers van spellen. Deze puzzel bestaat uit 18 fragmenten, die kleine stukjes van de desbetreffende spellen laten zien. Bij de stand van elke deelnemende uitgever hangt de opgave. Even rondsnuffelen in de stand en je hebt hopelijk snel gevonden wat je zoekt.

Op zaterdag en zondag worden verschillende versies van de BSM Uitgeversrally gespeeld. De formulieren moeten dagelijks voor 16.00 uur worden ingeleverd, waarna om 17.00 uur de prijzen worden uitgereikt. Ze hebben elke dag meer dan 20 prijzen te verdelen.

Meer informatie: