Essener Spieleherbst – 16 november 2013

De Duitse stad Essen is in oktober de hoofdstad van de internationale spellenscene. De plaatselijke spellenspeciaalzaak AllGames4you zorgt ook in november voor speelplezier. Op zaterdag 16 november organiseert deze winkelier het jaarlijkse spellenevenement Essener Spieleherbst.

Uitgevers en spelontwerpers demonstreren daar de nieuwste gezelschapsspellen uit het voorjaar en de herfst van 2013. Er is een spellenbibliotheek waar je zelf kunt kiezen wat je wilt spelen. Er wordt een Zooloretto toernooi georganiseerd, waar je een Hanabi Deluxe kunt winnen. De winkel van Allgames ligt naast de zaal en is tijdens de beurs geopend.

Essener_Spieleherbst_2013

De zaal is open van 12.00 tot 20.00 uur. Er zijn hapjes en drankjes voor vriendelijke prijzen te koop. De entree is gratis.

Essen Spielt! vindt plaats in het Gemeindezentrum aan de Langenberger Straße 434a in Essen. De zaal is bereikbaar via Autobahn 52, afrit 30, rechtsaf de Ruhrallee, linksaf de Konrad-Adenauer-Brücke, bij de stoplichten rechtsaf.

Meer informatie: