Spellenspektakel 2013 Q&A

Van donderdag 31 oktober tot en met zondag 3 november zijn Coca en Frank, de organisatoren van het Spellenspektakel, voor het tweede jaar op rij gast van het spellenportaal Bordspelmania. Het Spellenspektakel is de grootste spellenbeurs van de Benelux. Dit evenement keerde vorig jaar in volle glorie terug naar de plek waar het in 1992 allemaal is begonnen, het Beursgebouw te Eindhoven. Dit jaar groeit de beurs door de komst van nieuwe uitgevers en veel nieuwe spellen. Via Tactic/Selecta komt bijvoorbeeld de enorme achterban van Asmodee naar de beurs, via Jumbo worden hits en fonkelnieuwe titels van Queen Games gedemonstreerd.

Ben je benieuwd naar hun plannen, wat ze zelf met spellen hebben of hoe zo’n evenement wordt georganiseerd? Je kunt ze het hemd van het lijf vragen op Bordspelmania.

Aan de Q&A is een verloting gekoppeld. Als je één of meer vragen stelt, maak je kans op twee vrijkaartjes.

Meer informatie: