Spiel 2013 – ESG tentoonstelling en TRIFF

De leden van het Europäischen Spielesammler Gilde (ESG) openen ook dit jaar hun schatkamers voor de bezoekers van Spiel. Zij presenteren dit jaar zeldzame, oude en unieke spellen rond het thema zeevaart. Deze tentoonstelling wordt donderdagmorgen om 11.00 uur officieel geopend door Rudolf Rühle, de erevoorzitter van het ESG. Hij verzorgt dagelijks om 15.00 uur een rondleiding langs de tentoongestelde spellen. Je vindt deze tentoonstelling in Hal 3, stand S114 (naast de Nederlandse uitgevers Playthisone en White Goblin Games).

Plakat_TriffSammler

Het ESG organiseert op vrijdagmiddag om 17.00 uur zijn jaarlijkse bijeenkomst voor spellenverzamelaars. De ‘TRIFF die Spielesammler‘ editie van 2013 vindt plaats in Saal Rheinland (een congreszaal boven de foyer van ingang ‘Süd’).

Meer informatie: