Nieuws van The Game Master

In zijn laatste nieuwsbrief meldt de Nederlandse uitgever The Game Master de komst van drie titels en kondigt men een leuke actie aan voor Spiel 2013.

  • countdown-so-coverOp 24 oktober (Spiel 2013) verschijnt COUNTDOWN Special Ops, een coöperatief spel voor 1-6 schietgrage spelers. Adviesverkoopprijs € 29,95.
  • Op 1 november verschijnt Tribes & Prophecies, de uitbreiding van het workerplacement bordspel Tzolk’in. Iedere speler krijgt een eigen stamkaart met een speciale eigenschap die je tijdens het spel kunt gebruiken. Een tweede module geeft extra pit aan de tussentelling. Een derde module introduceert nieuwe gebouwen, die je later kunt bebouwen om een monument goedkoper te maken. Ten slotte is er materiaal voor een vijfde speler. Adviesverkoopprijs € 22,95.
  • Op 1 november verschijnt een kleine nieuwe oplage van het wielrenspel Leader one, Hell of the North. Adviesverkoopprijs € 39,95.

The Game Master is dit jaar voor de tiende keer als standhouder op Spiel en viert dit graag met het publiek. Overdag verzorgt men aan de lopende band demonstraties van COUNTDOWN Special Ops. Aan het einde van elke beursdag geeft men vanaf 18.00 uur gratis spellen weg en ben je tevens welkom voor een hapje en een drankje. Je vindt de stand van The Game Master in hal 3, standnummer E-100.

Meer informatie: