Nieuwe kinderspellen van 999 Games

999 Games komt deze maand met drie nieuwe titels in de kersverse serie kaartspellen voor kinderen. Deze kaartspellen maken gebruik van dubbelzijdige kaarten. Het motto van de serie sluit hierop aan: ‘dubbelzijdige kaarten, dubbele spanning’. De adviesverkoopprijs is € 4,95 per spel. Deze nieuwe spellen zijn (voorlopig) exclusief bij Albert Heijn verkrijgbaar.

kinderkaartspellen-2

Lettermix is bedoeld voor 2-5 spelers vanaf 7 jaar. Zoek zo snel mogelijk naar een identieke letter en leg je kaart op de stapel. Meerdere identieke letters? Dan mag je kaarten aan andere spelers geven. Wie als eerste zijn kaarten kwijt is, wint het spel. Speelduur: 10 minuten.

Speelgoedkist is bedoeld voor 2-5 spelers vanaf 7 jaar. Zoek op basis van opdrachten zo snel mogelijk het juiste speelgoed. Wie wint de meeste kaarten? Speelduur: 15 minuten.

Shape up is bedoeld voor 2-5 spelers vanaf 7 jaar. Zoek zo snel mogelijk naar een identieke hoek en leg je kaart op de stapel. Meerdere identieke hoeken? Dan mag je kaarten aan andere spelers weggeven. Wie als eerste zijn kaarten kwijt is, wint het spel. Speelduur: 10 minuten.