Adriaensen op het Spellenspektakel

spellenspektakelHet Spellenspektakel heeft een interessante standhouder gestrikt. De gerenommeerde Vlaamse spellenspecialist Adriaensen is ook dit jaar aanwezig met een grote verkoopstand. Zij presenteren daar een ruime keuze aan titels van o.a. 999 Games, Tactic, Asmodee, University games, White Goblin Games, en Quined Games. Daarnaast voeren zij een ‘beperkt’ assortiment aan anderstalige uitgevers, zoals Fantasy Flight games, Wizards of the Coast en Wizkids.

Vanaf vandaag kun je in de webshop van Adriaensen spellen reserveren voor afhaling op het Spellenspektakel. Daartoe kies je bij de verzendmethode voor ‘afhaling Spellenspektakel’. Deze Spellenspektakel reservering loopt tot en met vrijdag 1 november.

Adriaensen organiseert daarnaast een voorbestelservice voor Spiel 2013 releases. Tot en met vrijdag 18 oktober kun je op Spiel 2013 te verschijnen spellen bestellen, die je o.a. op het Spellenspektakel kunt afhalen. Je vindt de speciale bestellijst en informatie over de procedure op hun Essen pre-order pagina.

Meer informatie: