Spel in Zicht 19

spelinzicht-19Het septembernummer van het gratis spellenblad Spel in Zicht is vandaag gepubliceerd. Dit nummer besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe editie van Pandemie, Mascarade, Trajan en het op Boardgamegeek zeer populaire living card game Netrunner. De genomineerden van De Gouden Ludo komen ook kort aan bod, inclusief het bekroonde tweepersoonsspel Agricola. Verder balanceert dit nummer op het randje van de ludieke goede smaak middels een schokkende bekentenis van de organisator van het Spellenspektakel (de beste vent is een groot fan van Roborally). Het was nog niet gedaan met de schrik, twee pagina’s verder verschijn ik zomaar op een foto van de persconferentie van Spiel (zoals altijd hard aan het werk voor de naar spellennieuws snakkende medemens).

Je kunt dit leuke spellenblad als PDF-bestand downloaden op de Spel in Zicht website.