Premio JdA 2013 – nominaties

De jury van de Spaanse spellenprijs Premio JdA heeft de genomineerden van 2013 bekendgemaakt. Uit deze spellen wordt op 12 oktober 2013 het Spaanse Spel van het Jaar 2013 gekozen. De ceremonie vindt plaats op het Festival Internacional de Juegos Córdoba 2013.

De genomineerde spellen:

  • El Principito (Le Petit Prince) van Antoine Bauza en Bruno Cathala (Asmodée Ibérica)
  • De Legenden van Andor van Michael Menzel (Devir)
  • Valse Motten van Emely & Lukas Brand (Devir)
  • River Dragons van Roberto Fraga (Matagot – Asmodée Ibérica)
  • San Juan van Andreas Seyfarth (Devir)

Grappig dat een bijna 10 jaar oude klassieker als San Juan in 2013 opduikt in een Spaanse spellenverkiezing. Nu het Puerto Rico kaartspel toch in beeld is, mag die wat mij betreft meteen de hoofdprijs winnen. Zo niet, dan graag het sfeervolle Andor.

Meer informatie: