Voorverkoop Spellenspektakel 2013

spellenspektakelDe voorverkoop van het twintigste Spellenspektakel is deze week van start gegaan. In de Spellenspektakel webshop kun je nu al dagkaarten en speciale toernooi tickets voorbestellen. Ga je voor een weekend Eindhovens speelplezier? Dan is een hotelarrangement bij Holiday Inn wellicht een goede keuze. In dit arrangement zijn twee dagkaart(en) begrepen, extra dagkaarten kun je voor € 5 bijkopen. Dit hotel ligt in de buurt van het beursgebouw en biedt in en rond de gezellige bar ook ’s avonds het nodige speelplezier.

speelplezier in 2012

speelplezier in 2012

Pa krijgt ervan langs bij Oereka!

voor jong en oud

Op de Spellenspektakel website zijn de eerste standhouders vermeld. Opvallende nieuwkomers zijn Jumbo, o.a. met de spellen van Queen Games (ongetwijfeld met de Nederlandse beursprimeur van Feld’s Amerigo) en de Duitse uitgever Mücke Spiele. Laatstgenoemde neemt ook zijn verkoopstand vol speelstukken en ander spelmateriaal mee. Er lopen nog besprekingen met andere standhouders, die een forse verruiming van het spelaanbod zouden opleveren.

Ook dit jaar is er een indieplein, waar piepkleine uitgevers en spelontwerpers hun spellen presenteren.

Meer informatie: