Twee nieuwe spellen van Quined Games

De Nederlandse uitgever Quined Games komt op de internationale spellenbeurs Spiel 2013 met twee nieuwe spellen in zijn Master Print reeks.

Master Print #10 is een grafisch bewerkte heruitgave van het treinenspel American Rails van Tim Harrison. De auteur verkocht dit spel voorheen via zijn uitgeverijtje Games on the Brain. Het spelsysteem van American Rails is geïnspireerd door het Historic Railroads System van Winsome Games, dat in Europa beter bekend is door Chicago Express van Queen Games.

quined-2013

De tweede nieuwe titel heet Warlock. Deze Master Print #11 is een eigen productie van Quined Games. Warlock is ontworpen door de Vlaamse spelliefhebber en recensent Fabrice Vandenbogaerde, met illustraties van Jan Kartasan. De spelers zijn kasteelheren in het magische land Norkobia. Door geschikt uitspelen van multifunctionele speelkaarten probeert iedere speler zijn rijk te ontwikkelen. De speelkaarten tonen wezens, die je op verschillende manieren kunt inzetten. Je kunt ze in de mijn goud laten zoeken, je kunt ze in de kerker stallen voor later, je kunt ze in jouw rijk een stad laten bouwen (wat verschillende bonussen oplevert) of je kunt een speciale krachtactie uitvoeren (bijv. om je medespelers te grazen te nemen). Je krijgt aan het begin van elke ronde nieuwe kaarten. Na een paar rondes kun je via een veiling extra kaarten bemachtigen en jouw rijk voordelig ontwikkelen.

Meer informatie: