Nieuwe Hans im Glück titels bij 999 Games

999 Games kondigt voor komend najaar de Nederlandstalige versies van twee fonkelnieuwe Hans im Glück titels aan.

Carcassonne Stille Zuidzee is een nieuwe zelfstandig speelbare Carcassonnevariant. Helder water stroomt langs talrijke eilanden in de Stille Zuidzee. De spelers zetten in Carcassonne Stille Zuidzee hun horigen in als bananenplukker, schelpenzoeker, visser of handelaar. Leg de tegels slim aan en plaats je horigen verstandig, om zoveel mogelijk bananen, schelpen en vissen te bemachtigen, die je vervolgens nog moet verschepen om punten te scoren.

HIG-Spiel2013

Russian Railroads is een nieuwe experttitel. Dit is een stevig treinenspel van Helmut Ohley en Leonard Orgler, waarin de spelers hun Russische spoornet ontwikkelen. Het centrale mechanisme is worker placement. Tijdens het spel probeer je jouw verplaatsingen op het bord te vergroten door middel van extra locomotieven, breid je jouw aantal treinen uit en kun je daarnaast investeren in ontwikkelingen om tijdens het spel meer voordelen te krijgen en extra punten te scoren.