Circus!

De Nederlandse uitgever Spellènko wil zijn nieuwe kaartspel Circus! via crowd funding op de markt brengen. In dit spel strijden 3 tot 5 spelers om de baan van circusdirecteur. Het spelmateriaal bestaat uit 110 speelkaarten: 6 groepen circusartiesten, jokers en twee telkaarten. In jouw beurt pak, trek of steel je één of meer kaarten. Heb je meerdere kaarten met dezelfde artiesten in jouw hand, dan kun je deze als circusact uitspelen. Hoe meer artiesten aan de act meedoen, des te groter is het applaus. De speler met de meeste applauspunten wordt de nieuwe directeur en wint het spel. De illustraties zijn gemaakt door Eric Snelleman. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar en duurt ongeveer 20 minuten.

circus-banner

Het spel wordt t/m 28 september aangeboden via het crowd funding platform Indiegogo. Daar kun je vanaf € 10,- een spel voorbestellen. Er zijn ook bestelopties met allerlei extraatjes.

Het spel wordt op 7 september gedemonstreerd op de Ducosim spellenbeurs in Amersfoort en op 8 september op de Haagse spellenbeurs Spellen aan Zee.

Meer informatie: