Game of Thrones: Het Kaartspel

gameofthrones-boxDoor vertragingen bij Fantasy Flight Games en de fabrikant heeft White Goblin Games bijna een half jaar op de levering van Game of Thrones: Het Kaartspel moeten wachten. Begin september wordt de zending in de Rotterdamse haven verwacht, waarna het spel in de loop van de maand wordt gedistribueerd. Game of Thrones: Het Kaartspel is een gestroomlijnde versie van FFG’s living card game op basis van George R.R. Martin’s bekroonde boekenserie. De vormgeving van deze editie van het kaartspel sluit aan bij de populaire televisieserie, die in Nederland wordt uitgezonden door HBO en RTL 4.

Het is jammer dat White Goblin Games afgelopen voorjaar publicitair niet kon profiteren van de hype rond het derde seizoen van de televisieserie. Omstreeks april 2014 krijgen ze een nieuwe kans.

White Goblin Games zal Game of Thrones: Het Kaartspel demonstreren op de Ducosim spellenbeurs van 7 september.

Meer informatie: