Spiel 2013 – hallen, standhouders en entreeprijzen

Vandaag plofte het eerste persbericht van Spiel 2013 op de deurmat. Door een toekomstige verbouwing van de oude beurshallen verhuist Spiel dit jaar naar de grote hallen 1, 2 en 3. Van de oude zalen wordt alleen de Galeria gebruikt, de populaire kinderspeelplaats met springkussens, autootjes en andere actieve vormen van kinderpret. Liefhebbers van bord- en kaartspellen komen aan hun trekken in hal 1, hal 3 en een gedeelte van hal 2. Fantasy games, live role playing en de comics krijgen een plek in hal 2. De bruto beursvloer stijgt dit jaar naar 48.000 m2.

De organisator meldt de komst van nieuwe standhouders met grote stands, zoals Boti uit Nederland, G3 uit Polen, het Britse Games Workshop (terug van weggeweest), Ludocom uit Frankrijk en Yemaia uit Italië. Ook sommige oude standhouders hebben hun stand vergroot, anderen doen het een tandje minder. Het lijkt erop dat er per saldo weer meer standhouders zullen zijn.

De kassa’s vind je dit jaar aan de westelijke en de zuidelijke zijde van het beurscomplex. De entreeprijzen zijn dit jaar niet gestegen. Een dagkaart kost € 11,50, een passe-partout € 27,-.

Meer informatie: