NK en WK Wizard

In 2013 worden het NK en het WK voor het kaartspel Wizard in Nederland gehouden. Op zondag 1 september vindt in buurthuis St Joseph in Hilversum het officiële Nederlandse kampioenschap plaats. Dit toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met bordspelgroep Hilversum. Inschrijven is gratis en kan vanaf nu tot en met 28 augustus door een e-mail met je volledige naam te sturen naar: wizard.kampioenschap@gmail.com.

wizard-kaarten

De twee beste spelers van dit toernooi mogen Nederland vertegenwoordigen op het Wereldkampioenschap Wizard tijdens het Spellenspektakel in Eindhoven. De reiskosten naar het Spellenspektakel worden vergoed en je krijgt gratis toegang tot dit grootste en gezelligste spellenevenement van de Benelux. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens een gezamenlijk diner met alle deelnemers.

Meer informatie: