Nieuws van The Game Master

countdown-coverIn zijn laatste nieuwsbrief blikt The Game Master vooruit op de komst van het coöperatieve bordspel Countdown Special Ops. In dit spel kruipen de spelers in de huid van één van de zeven ‘special ops’. Als team voeren ze missies uit, zoals het uitschakelen van terroristen, het redden van gijzelaars en ontmantelen van bommen. Dit met testosteron overgoten spel wordt op Spiel 2013 uitgebracht. The Game Master richt zich op een internationaal publiek, met een Engelstalige uitvoering van het spel. Ik hoop dat het Engels in de spelregels van een betere kwaliteit is dan het afgrijselijke steenkolentaaltje op de website.

In de komende dagen organiseert The Game Master een onderzoek naar zijn communicatiemiddelen. Als je deze enquête voor 26 juni invult, maak je kans op mooie prijzen.

Er is nog meer te winnen in de Countdown Special Ops prijsvraag. Beantwoord uiterlijk 15 juli vijf vragen, dan maak je kans op een exemplaar van het spel.

Op 6 juli wordt in Antwerpen een Countdown Special Ops demonstratie georganiseerd. Je kunt je via een website inschrijven.

landofstories-coverIn zijn nieuwsbrief blikt The Game Master ten slotte vooruit naar een ander nieuw spel. Land of Stories is een familiespel waarmee je meer dan 1 miljoen verhalen kunt maken. Raden de andere spelers jouw verhaal? Hoe zit het met jouw muzikale gevoel, mimiek, fantasie, slimheid en creativiteit? The Game Master presenteert op 8 september een prototype van Land of Stories tijdens de beurs Spellen aan Zee.

Meer informatie: