Mayday!Mayday!

De Nederlandse uitgever Cwali heeft vandaag zijn tweede crowd funding project opgestart. Ook Corné van Moorsel’s nieuwe groepsspel Mayday!Mayday! wordt gefinancierd via het Spieleschmiede platform van de Duitse online winkel Spiele-Offensive. Na het legspel Leelawadee is dit het tweede project bij Spieleschmiede.

Tijdens vlucht KL-886 is de piloot onder verdachte omstandigheden gestorven. De spelers maken deel uit van de bemanning. De meeste bemanningsleden zijn eerlijk, maar er zijn ook infiltranten. Deze infiltranten kennen elkaar, alle anderen weten in het begin van niks. De nieuwe captain moet proberen om een bemanning samen te stellen waarmee het vliegtuig veilig kan landen. Dit lukt wanneer alle infiltranten worden ontmaskerd.

Volgens de auteur noemen sommige testers het een Weerwolfspel met echte informatie.

Meer informatie: