TableTop 2.06 – Smash Up

In de zesde aflevering van seizoen 2 van TableTop gooien Mad Men acteur Rich Sommer, Cara Santa Maria, Jen Timms en gastheer Wil Wheaton een bonte verzameling ‘monsters, wezens en wat je verder maar verzinnen kunt’ in de smeltkroes en gaan de strijd aan in Smash Up. Dit kaartspel van Paul Peterson wordt uitgegeven door Alderac Entertainment Group. Iedere speler krijgt twee decks van 20 kaarten en schud ze door elkaar. Elk deck vertegenwoordigt een eigen factie (piraten, zombies, aliens enzovoort) met wezens en acties. Jouw gemengde deck levert de speciale vaardigheden en bonussen waarmee je de strijd om de lucratieve locaties probeert te winnen. Hiertoe speel je invloed op locatiekaarten en probeer je tegelijkertijd de tegenpartij te naaien.

[Link]

Meer informatie: