Nieuwe spellen van Quantuum Magic

De Nederlandse uitgever Quantuum Magic deed een paar Spellenspektakels geleden in samenwerking met 999 Games al van zich spreken met het ruilkaartspel Existenz, waarvan inmiddels een volledig eigen editie is verschenen.

Quantuum Magic heeft onlangs vier kleinere spellen op de markt gebracht. Jungle Brunch is een licentietitel, de andere drie spellen zijn eigen producties.

  • junglebrunch-coverIn het kaartspel Jungle Brunch probeert iedere speler meer voedsel te eten dan de andere spelers. Elk dier heeft zijn eigen voordelen: olifanten zijn sterker, apen eten alles, buffels eten snel en tijgers jagen op iedereen. Door het slim verzamelen van je eigen eten dwarsboom je de schranspartij van de medespelers.
  • In het kaartspel Hubbly Bubbly Brew zijn de spelers studenten aan de toverschool van Madam Pompadour. Ze verzamelen en combineren magische ingrediënten om de sterkste toverdranken te brouwen.
  • In het tweepersoonsspel Two Crowns gaan twee middeleeuwse krijgsheren de strijd aan met hun ridders en speciale kaarten als katapulten, bisschoppen en vazallen.
  • In het kinderspel Farmeroo! zijn de beesten van de boerderij ontsnapt. De spelertjes helpen met het vangen van de ontsnapte dieren en het vinden van de verdwaalde boer. Iedere speler verzamelt zijn dierenfiches op zijn eigen bordje.

Meer informatie: