Essen Spielt! – 1 juni 2013

De Duitse stad Essen is in oktober de hoofdstad van de internationale spellenscene. De plaatselijke spellenspeciaalzaak AllGames4you zorgt ook in het voorjaar voor speelplezier. Op zaterdag 1 juni organiseert deze winkelier het jaarlijkse spellenevenement Essen Spielt!.

Uitgevers en spelontwerpers demonstreren daar de nieuwste gezelschapsspellen uit de herfst van 2012 en het voorjaar van 2013. Er is verder een spellenbibliotheek waar je zelf kunt kiezen wat je wilt spelen. De winkel van Allgames ligt naast de zaal en is tijdens de beurs geopend.

essen_spielt_2013

De zaal is open van 12.00 tot 20.00 uur. Er zijn hapjes en drankjes voor vriendelijke prijzen te koop.

Essen Spielt! vindt plaats in het Gemeindezentrum aan de Langenberger Straße 434a in Essen. De zaal is bereikbaar via Autobahn 52, afrit 30, via de Ruhrallee en de Konrad-Adenauer-Brücke.

Meer informatie: