Leelawadee

cwali-logoDe Nederlandse uitgever Cwali heeft zijn eerste stapjes op het crowd funding pad gezet. Corné van Moorsel’s nieuwe legspel Leelawadee wordt namelijk gefinancierd via het Spieleschmiede platform van de Duitse online winkel Spiele-Offensive.

In Leelawadee heeft iedere speler zijn eigen tuin, waar prachtige kleurrijke bloemen groeien. Deze bloemen lokken vlinders, die naar de tuinen met de meeste bloemen in de juiste kleur en/of kleurcombinaties vliegen. Deze vlinders zorgen voor de winstpunten.

het spelmateriaal

het spelmateriaal

Leelawadee valt op door de mooie handgemaakte bloemen en vlinders. Door dit bijzondere materiaal kan Cwali maar 1000 exemplaren maken. Er zijn geen plannen om ooit een extra oplage te produceren. Deelnemers aan deze Spieleschmiede actie krijgen een exclusief extraatje, een startspelerhommel.

de startspelerhommel

Meer informatie: