Nominaties Origins Awards

origins-awards-nomineesDe genomineerden van de Origins Awards zijn afgelopen maandag bekendgemaakt. Deze Amerikaanse spellenprijs verdeelt zijn genomineerden in allerlei categorieën. De winnaars worden medio juni tijdens de Origins Game Fair gekozen. Ik beperk me tot vier (gedeeltelijk opmerkelijk samengestelde) categorieën.

  • Beste bordspel: Hot Rod Creeps – Cryptozoic, Kingdom Builder – Queen Games, Lords of Waterdeep – Wizards of the Coast, Mage Knight – WizKids en Mage Wars – Arcane Wonder.
  • Beste kaartspel: Doctor Who the Card Game – Cubicle 7 Entertainment/Treefrog, Legendary – Upper Deck, Locke & Key – Cryptozoic, Penny Arcade: Rumble in R’lyeh – Cryptozoic en Smash Up – AEG.
  • Beste familie-, party- of kinderspel: Catan Junior – Mayfair Games, Escape: The Curse of the Temple – Queen Games, Love Letter – AEG, Once Upon A Time 3rd Edition – Atlas Games en Quarriors! Dice Building Game – WizKids Games.
  • Beste historische bordspel: 1812: The Invasion of Canada – Academy Games, Andean Abyss – GMT, Clash of Wills – Mayfair Games, Frontline General: Spearpoint 1943 Village and Defensive Line Map Expansion – Collins Epic War Games en Samurai Battles – Zvezda.

Meer informatie: