Spellenspektakel 2012: de eerste dag

De eerste dag van het Spellenspektakel 2012 is voorbij en was wat mij betreft een groot succes. De terugkeer naar Eindhoven bleek meer dan een fysieke gebeurtenis, de sfeer en het speelplezier van de beurzen rond de eeuwwisseling zijn weer terug. Het topevenement van de Benelux zette zichzelf vandaag stevig op de kaart, met een uitstekend ingedeelde zaal, winkels met topaanbiedingen, uitgevers, auteurs en verenigingen met de nieuwste spellen in alle soorten en maten. Aan de speeltafels was het gezellig druk, waarbij tientallen spelleiders een paar duizend bezoekers aan het spelen kregen.

Heb je iets met spelletjes, en heb je geen zin in een boswandeling op een koude en natte zondag? Stap dan in de auto of de trein en speel er zondag lekker op los.

Een foto-impressie van de eerste beursdag:

gezellig druk

Bordspelmania – nuttige informatie en een leuke quiz

kinderpret is ook verzorgd

999 Games, ooit de grondlegger van deze beurs

Andermans Veren, voer voor veelspelers

Pagina's: 1 2 3