Odynaut Games

White Goblin Distribution, de distributietak van White Goblin Games, meldt dat de eerste drie kaartspellen van de jonge Nederlandse uitgever Odynaut Games verkrijgbaar zijn. Ik put uit hun nieuwsbrief voor winkeliers:

Hennen Jennen is een grappig, zenuwslopend en actief kaartspel voor jong en oud, waarin je als haan zoveel mogelijk kippen om je heen moet verzamelen èn houden. Maar pas op! Gevaar ligt op de loer. Vossen lusten wel een kippetje en de boer verplaatst graag je haan van de ene naar de andere schuur.

Verstandig gokken? Het kan in het tactische en enerverende kaartspel Chipleader, waarin je samen met de Odynauts ’s werelds beroemdste casino’s bezoekt om Chipleader te worden. Dit doe je door waardevolle chipstukken te verzamelen. Bescherm ze vervolgens tegen aanvallen van tegenspelers. En vergeet niet dat aanvallen soms de beste verdediging is.

In Cavemen Playing With Fire kruip je samen met de Odynauts in de huid van sterke holbewoners in dit spannende en tactische kaartspel voor durfals. Wie dooft als eerste het in de prehistorie zo gekoesterde vuur bij zijn tegenstander? Wie niet sterk is, moet in dit spel slim zijn.

Wil je kennismaken met deze spellen? Odynaut Games is aanwezig op de najaarsbeurzen Noorderspel, Spiel, Het Spellenspektakel en Spel.

Meer informatie: Odynaut Games.