Ducosim zomerbeurs terugblik

Zaterdag 8 september organiseerde Ducosim zijn zomerbeurs in de Flint te Amersfoort. De grote zaal was zoals gebruikelijk gevuld met demonstratietafels en verkoopstands. Uitgevers, distributeurs en spelauteurs presenteerden daar hun nieuwe en toekomstige titels. White Goblin Games presenteerde onder meer de nieuwe spellen Oereka! en Call to Glory. Asmodee demonstreerde de interessante nieuwe Libellud titel Seasons (waarover binnenkort meer). Odynaut was voor de tweede keer present met de drie nieuwe kaartspellen. Rielekst demonstreerde het fonkelnieuwe dubbelzijdige Kumbu kaartspel. Bij Rocks Games lag een demonstratie-exemplaar van Biblios op tafel, waarvan later dit jaar een Nederlandstalige versie uitkomt. Cwali demonstreerde het prototype van Tweeeet, het schitterend uitgevoerde bordspel waarmee Corné van Moorsel ongetwijfeld fluitend naar Spiel 2012 vliegt.

Gevulde speeltafels

Oereka’s prehistorische spelleider

De nieuwe spellen van Odynaut

White Goblin Games deelt gratis tijdschriften uit

Meer foto’s: Henk Rolleman’s fotoblog.