Nieuws van 999 Games

999 Games is begonnen met de uitlevering van de Agricola: De Lage Landen, een uitbreiding van het bekroonde bordspel Agricola. Deze set bevat 240 nieuwe kaarten in drie decks: Nederland, Vlaanderen en Wallonië. Houten speelstukjes vervangen de groentenfiches uit het basisspel. Met een stickervel kun je verschillende onderdelen van het spel versieren. De mini-uitbreiding ‘Seizoenen’ simuleert de uitdagingen van de verschillende jaargetijden.

In de loop van de komende twee maanden worden nog meer nieuwe spellen uitgebracht: het coöperatieve bordspel Flash Point, het intrigerende groepsspel De Mol, het misdaadspel Brieven uit Whitechapel en de uitbreiding Dominion: De Donkere Middeleeuwen. Op de wat langere termijn zitten Martin Wallace’s Hobbit Het kaartspel, een filmditie van het Hobbit bordspel en uiteraard Startrek Catan nog in de pijpleiding.

Meer informatie: 999 Games website.