Voorverkoop Spellenspektakel 2017


Vandaag ontving ik het eerste persbericht van het Spellenspektakel van 2017. Deze vierentwintigste editie van het grootste spellenevenement van Nederland zal weer barsten van het speelplezier. De eerste uitgevers hebben hun deelname al bevestigd. Reken dit jaar alvast op 999 Games, The Game Master, Asmodee, White Goblin Games, Smart Games en Game Brewer, en daar komt nog veel meer bij.

De eerste 5.000 bezoekers ontvangen bij binnenkomst een goodie bag met een speciaal Spellenspektakel spel.

De beurs vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 november 2017 van 10:00 – 18:00 uur. De locatie is uiteraard weer het Beursgebouw Eindhoven.

Op de vooravond van de beurs worden de winnaars van de Nederlandse Spellenprijs van 2017 bekendgemaakt en gehuldigd. Dit gebeurt in een sfeervolle bijeenkomst in de speelzaal van de Holiday Inn. Hierover volgt in de komende maanden meer informatie.

een zaal vol speelplezier in 2016

Je kunt jouw toegangskaarten voor het Spellenspektakel in de voorverkoop bestellen: € 10,50 voor volwassenen en € 4,- voor kinderen t/m 12 jaar (kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang). Er zijn ook speciale gezinstickets en passe-partouts.

Meer informatie: